Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
Rokokko3255 Oliwia CC (3894 niezalogowanych)
125 Postów
...... ......
(gosiaaurelia)
Stały Bywalec
Przepraszam ale ja nie mogę pojąć rozumowania takich ludzi. Nie mają tu nikogo, nie mają pieniędzy żeby wynająć nawet pokój aby szukać pracy. A piszą do całkowicie obcych ludzi na forum i proszą o załatwienie pracy, nocleg itp. Przecież to nie poważne.
Zgłoś wpis
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
GosiaAurelia napisał:
Przepraszam ale ja nie mogę pojąć rozumowania takich ludzi. Nie mają tu nikogo, nie mają pieniędzy żeby wynająć nawet pokój aby szukać pracy. A piszą do całkowicie obcych ludzi na forum i proszą o załatwienie pracy, nocleg itp. Przecież to nie poważne.
Gosiu
z dużymi oczami
a w jaki to sposób wyjechało te kilka milionów z Polszy
a szczególnie ci pierwsi
Zgłoś wpis
125 Postów
...... ......
(gosiaaurelia)
Stały Bywalec
Z tego co wiem to chyba przez firmy pośredniczące.
Zgłoś wpis
125 Postów

(Hanaszka)
Stały Bywalec
jasta102 napisał:
GosiaAurelia napisał:
Gosiu
z dużymi oczami
a szczególnie ci pierwsi

Trzeba być niezłym hardkorem żeby bez kasy i znajomych lecieć samemu w nieznane i wątpie że nawet ci pierwsi się na to porywali
Zgłoś wpis
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Hanaszka napisał:
jasta102 napisał:
GosiaAurelia napisał:
Gosiu
z dużymi oczami
a szczególnie ci pierwsi

Trzeba być niezłym hardkorem żeby bez kasy i znajomych lecieć samemu w nieznane i wątpie że nawet ci pierwsi się na to porywali

cóż
dziewczyna, bądź kobieta ma czym zapłacić będąc zupełnie nawet goła
zresztą również sprawny facet może się wypłacić starszej kobiecie, samotnej
a reszta, to miała coś przy sobie, bądź musiała w miarę szybko zdobyć
a spieprzyły miliony, tak od początku lat 80 ubiegłego wieku
ktoś musiał najpierw zakładać przyczółki, aby reszta mogła wiać z tego Kraju Nadwiślańskiego
to byli pionierzy
i chwała im za to
Zgłoś wpis
125 Postów

(Hanaszka)
Stały Bywalec
wiec chyba napisalam że HARDKOR
Zgłoś wpis
1209 Postów
Makaryna kowalska
(Makaryna)
Maniak
GosiaAurelia napisał:
Mi także coś tu nie pasuje, całkiem sama chcesz przylecieć do Norwegii, nie znając nikogo i jeszcze kobieta, i pisze na forum gdzie piszą przeważnie mężczyźni?? Na sto procent to nie prawda.

A ty, co ? urwalas sie z kolka rozancowego, czy zgubilas moherowy berecik, co taka zniesmaczona jestes, ze ktos jest inny niz ty
Zgłoś wpis
1209 Postów
Makaryna kowalska
(Makaryna)
Maniak
Hanaszka napisał:
wiec chyba napisalam że HARDKOR

"Hardkor", to jestes ty razem z aurelia: my nie takie, zeby same i w nieznane !!! Oh i tylu facetow wkolo

Co za kosmate mysli wam sie w glowach legna ?!
Zgłoś wpis
125 Postów

(Hanaszka)
Stały Bywalec
a TY nierozgarnieta , czytaj ze zrozumieniem ! hardkor dla mnie to w nieznane samemu zeby dupy dawac jak sugeruja koledzy z forum
Zgłoś wpis
47 Postów

(norge51)
Nowicjusz
Desperatki raczej moja rada znaleść chłopa na polisch heart , przyjechać tu nauczyc sie snakker noszk i już jakiś to pomysł jest a facet no cóż zawsze go można zmienic.
Zgłoś wpis

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok